Veelgestelde vragen

1 Verzending

1.1 Wat zijn de verzendkosten?

De verzending is volledig gratis, ongeacht het land.

2 Betaling en retourneren

2.1 Hoe retourneer ik mijn producten?

Retourneren dient te worden gedaan middels een retourformulier. Via de mail kunt u naar dit formulier vragen. Na ontvangst en controle op volledigheid mailen wij het adres waar het pakketje naar terug gestuurd kan worden.

Retour zendingen dienen binnen 14 dagen te geschieden. Wij storten alleen het aankoopbedrag terug, de verzendkosten voor retour zijn voor eigen rekening.

2.2 Kan ik alle producten retourneren?

Nee, badpakken, lingerie en speciaal voor u bestelde artikelen kunnen wij helaas niet retour nemen.

2.3 Welke betaalmethoden worden er geaccepteerd?

Betalen bij Cadeau Discount is altijd veilig door middel van onze beveiligde SSL-betaal procedure; voor bestellingen binnen Nederland kunt u veilig betalen via iDEAL. Voor Belgische klanten bieden wij MisterCash aan, daarnaast kunnen klanten bij Cadeau Discount betalen via bankoverschrijving.

3 Overige vragen

3.1 Zijn de producten werkelijk zo goedkoop?

Ja, dat zijn ze. Onze missie is onze klanten te voorzien van de beste online shopping ervaring van begin tot eind, met kwalitatief hoogstaande producten, een perfecte klantenservice en lage prijzen aan te bieden. 

3.2 Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Als uw vraag hier niet tussen staat, neem dan contact met ons op. U ontvangt van ons op werkdagen binnen 48 uur een antwoord op uw vraag.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein